top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverSarah

Zo klaar om te spelen!

Dat er een hele vreemde periode 'achter de rug' is moet ik jullie niet vertellen. We zagen twee prachtige seizoenen in rook opgaan. Van op de planken staan werden we plots in ons kot gegooid en hoewel ik thuis een parketvloer heb voelde dat niet hetzelfde. Plots werd ik fulltime mama en hoe graag ik mijn kinderen ook zie ik verlangde zoooooo naar het podium. Dus werden er plannen gemaakt. Grootse plannen voor twee nieuwe voorstellingen voor als het weer mag! Brok en Vuil worden de twee nieuwe kindjes van Het WOLK en oh wat kijk ik er naar uit om deze met jullie te delen. We hebben net een pittige repetitieperiode achter de rug van Brok. Onze feestelijke gedekte tafel werd zowat overal opgesteld; eerst in mijn living op de plankenvloer (die daardoor weer wat putjes rijker is), dan een serieuze upgrade op het grote podium van CC Westrand, de kleine zaaltjes van CC De Werf en CC Belgica, we vertoefden even bij Walpurgis in Mortsel en sloten onze repetitieperiode in schoonheid af bij Toneelatelier in Aalst met een mini try-out met 18 enthousiaste kinderen! Brok gaat even in de frigo om de draad weer op te pikken in december. Nu focussen we ons op Vuil.


Sinds gisteren zit ik terug tussen de afvalzakken. Er werd weer stevig gespaard door de vrienden van Het WOLK. Aan de hoeveelheid chipszakken te zien zijn we misschien wel mee verantwoordelijk voor de coronakilo's, maar hoe cool is het om je eigen afval te zien schitteren op het podium. We toveren afgedankte verpakkingsmaterialen om tot een magische droomwereld waarin je graag wil verdwalen. Ik hou die droomwereld nog even verborgen voor jullie maar nodig jullie uit al een kijkje te nemen op onze speellijst om een datum te prikken waarop je ons weer aan het werk kan zien. Hieronder al een tipje vn de sluier...


tot binnenkort hopelijk


Sarah


46 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page